Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Introductions Welcome to the BikeForums community! Please introduce yourself to other forum members here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-07-12, 09:03 PM   #1
bearcat714
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Bikes:
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
trouble with searches

I keep getting an error message when I try to search the forums. Anyone else having trouble>
JS
bearcat714 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-12, 09:11 PM   #2
jgibbs1991
Newbie
 
Join Date: Apr 2012
Location: Florida :(
Bikes: Schwinn Katana, Fuji Del Rey
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I am also..
jgibbs1991 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-12, 09:12 PM   #3
10 Wheels
Galveston County Texas
 
10 Wheels's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: In The Wind
Bikes: 2010 Expedition, 03 GTO
Posts: 29,377
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 99 Post(s)
Try Google, and most of them will lead you to BF.
__________________
[SIZE=1][B]What I like about Texas[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=PGukLuXzH1E

Set F1re To The Ra1n ( NY Night Rain Ride)
http://www.youtube.com/watch?v=W7jfcWEkSrI
10 Wheels is offline   Reply With Quote
Old 04-08-12, 08:43 PM   #4
bearcat714
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Bikes:
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Here is the message I am getting.
"Oops! An error occurred: unknown local index 'ForumDelta' in search request"
The searches are from within BF.
Anybody have any ideas- if I can't do a search- BFs usefullness is diminished.
JS
bearcat714 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-12, 08:45 PM   #5
CbadRider
Administrator
 
CbadRider's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: On the bridge with Picard
Bikes: Specialized Allez, Specialized Sirrus
Posts: 5,963
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
We've had some server issues in the last couple of days. If you have problems, please report them in the User Assistance forum so we can get them fixed as soon as possible.

http://www.bikeforums.net/showthread...-having-lately
__________________
Quote:
Originally Posted by Xerum 525 View Post
Now get on your cheap bike and give me a double century. You walking can of Crisco!!

Forum Guidelines *click here*
CbadRider is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 10:29 PM.