Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  

Go Back   > >

Singlespeed & Fixed Gear "I still feel that variable gears are only for people over forty-five. Isn't it better to triumph by the strength of your muscles than by the artifice of a derailer? We are getting soft...As for me, give me a fixed gear!"-- Henri Desgrange (31 January 1865 - 16 August 1940)

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Old 01-16-11, 12:31 AM   #1
Senior Member
Thread Starter
d8168055's Avatar
Join Date: Apr 2010
Location: The OC
Bikes: 2010 Mercier Kilo WT, 2011 Specialized Tarmac Pro SL3 Red
Posts: 244
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lezyne Alloy Floor Drive not inflating presta valve tube

Does anyone have experience with this? I have a portable one (Alloy Pressure Drive), and it works great, so I bought a floor pump. The chuck on the Floor Drive threads tightly onto the presta valve, but when I start pumping, air just get blown out and not into the tube. I have used the schrader chuck on my car tire and it pumps fine also.

I switch the chuck from the Pressure Drive (presta/schrader on each end of a tube) on the the Floor Drive and it works perfectly.

Any suggestions? Is the chuck on the Floor Drive defective?

d8168055 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -6. The time now is 04:03 PM.