Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  

Go Back   > >

Training & Nutrition Learn how to develop a training schedule that's good for you. What should you eat and drink on your ride? Learn everything you need to know about training and nutrition here.

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Old 02-06-09, 06:10 PM   #1
Thread Starter
quietglow's Avatar
Join Date: May 2008
Posts: 46
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Powertap in the kinda cold

I was understanding when my PT Pro+ (2008 model, wired) would conk out 10 minutes into a ride below 32F -- this is below the stated operating temps. I did wonder, however, because I know people who have no problem using their (usually older) wired models down into the 20s.

I just got back from a ride in 38-40, though, and the PT made it about 20 minutes before showing "---". I've replaced batteries in both the hub and the head unit a couple of times. Everything begins to work perfect within 5 minutes of being inside and warm, which seems way too quick to actually warm up the batteries in the hub.

Any ideas? Is this normal behavior? Time to contact Saris?
quietglow is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -6. The time now is 06:21 AM.