Advertise on Bikeforums.net



User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member rallen's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    My Bikes
    Masi, IRO, Ellsworth
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    More computer issues

    I had a wireless VDO that had started giving me problems before it got to cold, it hasn't worked since late fall. So I got a new computer that did work but not today. I got a Cat Eye wireless. It was 30*F out this morning. Could it be interference from the light or is it the temps?
    The light is a HID with a battery pack.

  2. #2
    Former Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    dropmachine.com
    Posts
    4,062
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did it record the distance you rode? Or was it just a display issue?

    LCDs rarely work at low temps regardless of what computer they are mounted to. My cateye was sort of displaying my speed this morning at -15C, but it was faint and slow to update.

  3. #3
    Senior Member rallen's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    My Bikes
    Masi, IRO, Ellsworth
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Went and got the comp. at lunch... no record... well it recorded 8 minutes out of an hour and 20 minute ride.

  4. #4
    Former Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    dropmachine.com
    Posts
    4,062
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The suspicion now falls on the HID.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •