Go Back  Bike Forums > Bike Forums > Electric Bikes
Reload this Page >

A2 and A6 errors for Gazelle Fuente

Notices
Electric Bikes Here's a place to discuss ebikes, from home grown to high-tech.

A2 and A6 errors for Gazelle Fuente

Old 07-03-19, 12:17 PM
  #1  
Weweee
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
A2 and A6 errors for Gazelle Fuente

Hello Guys!

Last week bought a second hand Gazelle Fuente for my mother.
It looked like everything works, but after charging i got an A2 error on the screen. I was not possible to turn on the bike. I tried few options and it worked only when I plugged the battery to the bike while charging..
I noticed it occurs mostly when the battery is full.
After longer stay there is also A6 error, but with this one I have to ride for about minute and assist strats working (black battery bars on the screen showing up).

Battery is silver and cells look like are ok. I made with it about 30km in boost mode.

Do you have any idea what can be wrong? If you need more info let me know.
Weweee is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mark42
Electric Bikes
12
06-19-17 02:34 PM
rapattack
Electric Bikes
10
03-03-16 04:57 AM
profstack
Electric Bikes
13
09-30-15 06:35 AM
Zeuser
Electric Bikes
9
12-03-11 09:31 AM
Don in Austin
Electronics, Lighting, & Gadgets
13
12-13-09 11:53 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.