Cycling and bicycle discussion forums. 
   Click here to join our community Log in to access your Control Panel  


Go Back   > >

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-05-17, 05:17 AM   #1
jonwvara 
Senior Member
Thread Starter
 
jonwvara's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Washington County, Vermont, USA
Bikes: 1966 Dawes Double Blue, 1976 Raleigh Gran Sport, 1975 Raleigh Sprite 27, 1980 Univega Viva Sport, 1971 Gitane Tour de France, 1984 Lotus Classique, 1976 Motobecane Grand Record
Posts: 2,626
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 156 Post(s)
Private message problem

I don't know if this is a glitch on the revised site or something I'm doing wrong, but I can't send or reply to private messages. Even though I fill out the title and message fields, I get an error message saying that have to fill out both.
Has anyone else had this problem? Any suggested solutions?
jonwvara is offline   Reply With Quote
Old 10-05-17, 05:33 AM   #2
USAZorro
Seņor Member
 
USAZorro's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Florence, KY
Bikes: Mostly English - predominantly Raleighs
Posts: 15,440
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 444 Post(s)
report this to a moderator
__________________
In search of what to search for.
USAZorro is offline   Reply With Quote
Old 10-05-17, 06:06 AM   #3
jonwvara 
Senior Member
Thread Starter
 
jonwvara's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Washington County, Vermont, USA
Bikes: 1966 Dawes Double Blue, 1976 Raleigh Gran Sport, 1975 Raleigh Sprite 27, 1980 Univega Viva Sport, 1971 Gitane Tour de France, 1984 Lotus Classique, 1976 Motobecane Grand Record
Posts: 2,626
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 156 Post(s)
Quote:
Originally Posted by USAZorro View Post
report this to a moderator
I may be unusually dense, but I can't figure out how to do that, either.
jonwvara is offline   Reply With Quote
Old 10-05-17, 06:12 AM   #4
qcpmsame 
Quality Engineering
 
qcpmsame's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Barrineau Park, FL
Bikes: Several, three if you must know.
Posts: 11,968
Mentioned: 71 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 831 Post(s)
There is an icon with an exclamation point in the lower left hand, blue circle with a red center. Click on it, and then a report screen will come up, ask them to help you, or have this moved to the member problems sub-forum.

Bill

Edit: reported it for you, should get some response back to you soon.
__________________
USMC 1975-1977 Semper Fi
I Can Do All Things Through Him Whom Strengthens Me, Philippians 4:13


qcpmsame is offline   Reply With Quote
Old 10-06-17, 09:32 AM   #5
ibtyen
Administrator
 
Join Date: Feb 2014
Bikes:
Posts: 213
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 70 Post(s)
We recently switched the site from using http to https. This will cause issues for anyone still using old bookmarks/links and for users who have not cleared the cookies and cache for the site.

Although I don't know for sure the https switch is causing the issue you are experiencing, please clear all cache and cookies for the site and make sure to either delete or update old bookmarks for the site.

For example, if you have http://www.bikeforums.net bookmarked, either delete the bookmark or edit it so that the URL is https://www.bikeforums.net

Quote:
Originally Posted by jonwvara View Post
I don't know if this is a glitch on the revised site or something I'm doing wrong, but I can't send or reply to private messages. Even though I fill out the title and message fields, I get an error message saying that have to fill out both.
Has anyone else had this problem? Any suggested solutions?
ibtyen is offline   Reply With Quote
Old 10-24-17, 07:25 AM   #6
jonwvara 
Senior Member
Thread Starter
 
jonwvara's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Washington County, Vermont, USA
Bikes: 1966 Dawes Double Blue, 1976 Raleigh Gran Sport, 1975 Raleigh Sprite 27, 1980 Univega Viva Sport, 1971 Gitane Tour de France, 1984 Lotus Classique, 1976 Motobecane Grand Record
Posts: 2,626
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 156 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ibtyen View Post
We recently switched the site from using http to https. This will cause issues for anyone still using old bookmarks/links and for users who have not cleared the cookies and cache for the site.

Although I don't know for sure the https switch is causing the issue you are experiencing, please clear all cache and cookies for the site and make sure to either delete or update old bookmarks for the site.

For example, if you have http://www.bikeforums.net bookmarked, either delete the bookmark or edit it so that the URL is https://www.bikeforums.net

New problem: I can't start new threads (although I can apparently reply to an existing thread which is how I am able to send this). When I try to post a new thread I get an error message telling me that my message has to be at least to characters--same error message regardless of actual length of post.
jonwvara is offline   Reply With Quote
Old 10-24-17, 02:32 PM   #7
ibtyen
Administrator
 
Join Date: Feb 2014
Bikes:
Posts: 213
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 70 Post(s)
When trying to start a new post, are you copying and pasting from another document?

If you try to login using another browser does the same behavior exist?

By chance are you trying to start a new thread using [quote] tags?

Quote:
Originally Posted by jonwvara View Post
New problem: I can't start new threads (although I can apparently reply to an existing thread which is how I am able to send this). When I try to post a new thread I get an error message telling me that my message has to be at least to characters--same error message regardless of actual length of post.
ibtyen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 03:02 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    get answers from real people!
Click to start entering your question.
I HAVE A QUESTION