Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

HELP-how to post pictures???

Reply

Old 11-01-17, 06:20 PM
  #1  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
HELP-how to post pictures???

I uploaded pics to google pic's & dropbox, created and copied the url of the pic, clicked OK and posted but pic's did not show up. Then I tried the upload button, tried to upload a pic 3 times from my computer and each time got a failed message. HELP
m7ickey is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-17, 06:24 PM
  #2  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Testing again
Attached Images
File Type: jpg
Test Image.jpg (288.7 KB, 109 views)
m7ickey is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-17, 06:25 PM
  #3  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
OK, nevermind, image was to big before even though it was smaller than the size the upload button said
m7ickey is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-17, 06:42 PM
  #4  
cb400bill
Administrator
 
cb400bill's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Kalamazoo MI
Posts: 14,889

Bikes: Cannondale Synapse, Pinarello Stelvio, Legnano Pista

Mentioned: 22 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 872 Post(s)
Thread moved from General Cycling to Forum Suggestions and User Assistance.
cb400bill is offline  
Reply With Quote
Old 11-05-17, 08:24 PM
  #5  
chery
Newbie
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hi m7ickey I am having the same situation with you. How can you tell me?
chery is offline  
Reply With Quote
Old 11-06-17, 06:06 PM
  #6  
simmonsgc
Senior Member
 
simmonsgc's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: NC High Country
Posts: 598
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
https://photos.app.goo.gl/yMNmwR8ULjVk9hTJ2

Attached Images
File Type: jpeg
mb2.jpeg (568.4 KB, 98 views)
File Type: jpg
mb-2_mockup.jpg (109.1 KB, 98 views)
simmonsgc is offline  
Reply With Quote
Old 11-10-17, 12:57 PM
  #7  
matt92037
Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Test
Attached Images
File Type: jpg
shifter 1.jpg (512.5 KB, 91 views)
matt92037 is offline  
Reply With Quote
Old 11-10-17, 01:06 PM
  #8  
matt92037
Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
another test
Attached Images
File Type: jpg
shifter sized2.jpg (371.5 KB, 90 views)

Last edited by matt92037; 11-10-17 at 01:10 PM.
matt92037 is offline  
Reply With Quote
Old 01-31-18, 08:23 PM
  #9  
GoMtnBiking
Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Sorry to use your thread but just checking a pic post

GoMtnBiking is offline  
Reply With Quote
Old 02-01-18, 10:33 AM
  #10  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.




wingless is offline  
Reply With Quote
Old 02-01-18, 01:25 PM
  #11  
skillasw
vintage Bianchiist
 
skillasw's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Victoria, BC
Posts: 79

Bikes: Bianchis! '84 Specialissma Superleggera, 86 Giro, 86 Squadra, 87 Sport Sx, 87 Campione d'Italia, 87 Limited, 95 TSX Chorus, 94 Genius Record, 00 Mega Pro ST, 06 Pinella Boron Record

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
test picture

skillasw is offline  
Reply With Quote
Old 02-01-18, 01:29 PM
  #12  
skillasw
vintage Bianchiist
 
skillasw's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Victoria, BC
Posts: 79

Bikes: Bianchis! '84 Specialissma Superleggera, 86 Giro, 86 Squadra, 87 Sport Sx, 87 Campione d'Italia, 87 Limited, 95 TSX Chorus, 94 Genius Record, 00 Mega Pro ST, 06 Pinella Boron Record

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
test 2

testing again
Attached Images
File Type: jpg
File_003 (2).jpg (1.12 MB, 81 views)
skillasw is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-18, 09:27 AM
  #13  
masi61
Senior Member
 
masi61's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SW Ohio
Posts: 1,507

Bikes: Puch Marco Polo, Saint Tropez, Masi Gran Criterium

Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 153 Post(s)
Originally Posted by wingless View Post
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.




I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
masi61 is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-18, 09:53 AM
  #14  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Originally Posted by masi61 View Post
I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
wingless is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-18, 10:55 AM
  #15  
masi61
Senior Member
 
masi61's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SW Ohio
Posts: 1,507

Bikes: Puch Marco Polo, Saint Tropez, Masi Gran Criterium

Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 153 Post(s)
Originally Posted by wingless View Post
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
Well, I can see the curved arrow. But there is no button to resize the photo. All my photos are like 3500 x 2500. It puts a link on but not directly.
masi61 is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-18, 06:43 AM
  #16  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 57

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Having some trouble lately. Attempting a test from Google Images .





ciclimeacci is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-18, 06:53 AM
  #17  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 57

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.

Last edited by ciclimeacci; 02-07-18 at 06:54 AM. Reason: tsting pic embed
ciclimeacci is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-18, 01:19 PM
  #18  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Originally Posted by wingless View Post
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.
Originally Posted by masi61 View Post
I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
Originally Posted by wingless View Post
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
Originally Posted by masi61 View Post
Well, I can see the curved arrow. But there is no button to resize the photo. All my photos are like 3500 x 2500. It puts a link on but not directly.
After the curved arrow Share icon is selected, then the BBCode tab is selected, the re-size drop down arrow is available, showing many image size options.

If a different BBCode tab is selected. then those re-size options are not available.
wingless is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-18, 01:22 PM
  #19  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Originally Posted by ciclimeacci View Post
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.
Yes, the link works.

Click on the image in the link, then embed the image URL between the [ IMG] and [ /IMG ] tabs, w/o spaces.


wingless is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-18, 06:32 AM
  #20  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 57

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
testing again using method above



the little blue icon is all I get when the link is copied and posted between the tags as described.

Last edited by ciclimeacci; 02-08-18 at 06:33 AM. Reason: test image
ciclimeacci is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-18, 06:38 AM
  #21  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 57

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
attaching images not embedding

This is an image attached but not embedded. It appears to work. Still no luck with the embed.
Attached Images
File Type: jpg
IMG_4194.jpg (1.07 MB, 65 views)
ciclimeacci is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-18, 08:24 AM
  #22  
StarBiker
Senior Member
 
StarBiker's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,049

Bikes: Trek 660, Cannondale Adventure 400, Gary Fisher Cobia

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 389 Post(s)
This site is funny sometimes. First it was photobucket, and now it's Flickr. These are the only image hosting sites in the universe? Although photobucket is nonsense, Flickr isn't bad, but browse the net and look for other options. One I like is postimage.org. .
StarBiker is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-18, 09:13 AM
  #23  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Originally Posted by ciclimeacci View Post
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.
Originally Posted by wingless View Post
Yes, the link works.

Click on the image in the link, then embed the image URL between the [ IMG] and [ /IMG ] tabs, w/o spaces.


The link provided shows an image. That image cannot be linked into a forum. It does not have an image address.




As was stated, first click on the image, then copy / paste the image address between the [ IMG ] and [ /IMG ] image tags w/o spaces.

wingless is offline  
Reply With Quote
Old 02-09-18, 09:42 AM
  #24  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 57

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
One last attempt. It appears to have worked this time. Thank you for the assistance.

ciclimeacci is offline  
Reply With Quote
Old 02-09-18, 10:59 AM
  #25  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 159

Bikes: Trek 1.2 58 cm

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
Originally Posted by ciclimeacci View Post
One last attempt. It appears to have worked this time. Thank you for the assistance.
Glad to help.

The image is not showing, only a dash in a circle is showing.
wingless is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service