Notices
Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

BF Acting Up

Old 10-19-20, 04:50 PM
  #1  
datlas 
Beyond Bogus
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 36,351

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 508 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 16172 Post(s)
Liked 3,896 Times in 1,932 Posts
BF Acting Up

The site is acting up. On a regular browser clicking on a forum or post does nothing. I am able to read and post only using the mobile version. Unclear if this quirk is just with me or systemic.
__________________
Originally Posted by rjones28 View Post
Addiction is all about class.
datlas is online now  
Likes For datlas:
Old 10-19-20, 05:07 PM
  #2  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,508

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 137 Times in 94 Posts
Same here on my PC. Mouse input doesn't work through Firefox or MS Edge. Am posting this from Firefox on my android phone. Please fix.
GeneO is offline  
Likes For GeneO:
Old 10-19-20, 06:40 PM
  #3  
MattTheHat 
Senior Member
 
MattTheHat's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Allen, TX
Posts: 2,037

Bikes: 2021 S-Works Turbo Creo SL, 2020 Specialized Roubaix Expert

Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 644 Post(s)
Liked 2,614 Times in 920 Posts
I’m seeing the same on my iPad and iPhone.
MattTheHat is offline  
Likes For MattTheHat:
Old 10-19-20, 06:48 PM
  #4  
Troul 
:D
 
Troul's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Mich
Posts: 4,527
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked 1,210 Times in 857 Posts
Same here
__________________
-Oh Hey!
Troul is offline  
Old 10-19-20, 07:12 PM
  #5  
ahsposo 
Major Member
 
ahsposo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: BQ
Posts: 7,143

Bikes: A Home Built All Rounder, Bianchi 928, Specialized Langster, Dahon Folder

Mentioned: 28 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5502 Post(s)
Liked 3,009 Times in 1,769 Posts
Me too. I am running W10 and tried Chrome, Firefox and Edge. If I don't log in I can navigate but can't post. If I login I can't navigate.
ahsposo is offline  
Likes For ahsposo:
Old 10-19-20, 09:30 PM
  #6  
Kimmo 
bike whisperer
 
Kimmo's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Melbourne, Oz
Posts: 9,447

Bikes: https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=152015&p=1404231

Mentioned: 15 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1443 Post(s)
Liked 658 Times in 468 Posts
I always use the desktop version on my phone, and it's borked on both Brave and Chrome.

Mobile version sucks.
Kimmo is offline  
Old 10-19-20, 11:01 PM
  #7  
Barry2 
LR÷P=HR
 
Join Date: Sep 2019
Location: SF Bay Area
Posts: 1,098

Bikes: 79 Holdsworth Special, 93 C-dale MT3000 Tandem, 96 C-dale F700CAD3, 2018 Cervelo R3, JustGo Runt, Ridley Oval, Kickr Bike 8-)

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 412 Post(s)
Liked 428 Times in 267 Posts
Same issue here earlier this evening.
Ipad, iPhone, win7 & chrome all the same.
Can visit home page but clicking did nothing.

Now at 10pm pst I can click on forums. But clicking on “Forum Tools” bring up a different screen. Mark Forum Read is still there but appearance is different.

I suspect somebody is working really hard burning midnight oil on correcting this.

Good luck guys, thanks.

Barry
Barry2 is offline  
Old 10-20-20, 03:58 AM
  #8  
amedias
Senior Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Devon, UK
Posts: 116
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked 89 Times in 32 Posts
If any of the devs are reading, It's being caused by the HTML element below:

<div id="consent_blackbar" ....
Its computed CSS has it rendering as 100% screen width, no defined height, and z-index of 999999 which means it's "in front" of all other elements (but it appears to have no content) and fills the entire browser window so it just prevents any clicking etc. I assume it's supposed to be some sort of banner relating to cookie consent and would normally have content in it and a defined size.

If you use browser dev tools to either delete the element, resize it, or change the z-index it's possible to interact with the forum normally (which is how I posted this)

Last edited by amedias; 10-20-20 at 04:06 AM.
amedias is offline  
Likes For amedias:
Old 10-20-20, 05:28 AM
  #9  
bulgie
blahblahblah chrome moly
 
bulgie's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Seattle
Posts: 635
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked 512 Times in 265 Posts
Originally Posted by ahsposo View Post
Me too. I am running W10 and tried Chrome, Firefox and Edge. If I don't log in I can navigate but can't post. If I login I can't navigate.
Same here -- works on Win PC if I don't log in. Log in, links no longer work.

Posting this from Android.
bulgie is offline  
Old 10-20-20, 05:46 AM
  #10  
bulgie
blahblahblah chrome moly
 
bulgie's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Seattle
Posts: 635
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked 512 Times in 265 Posts
Originally Posted by amedias View Post
<snip>
If you use browser dev tools to either delete the element, resize it, or change the z-index it's possible to interact with the forum normally (which is how I posted this)
Cool, I never tried anything like that before. But I poked around and deleted that element and it works — I'm posting from Chrome on Windows.

It's not a practical workaround though, because every time I go to a new page, I have to go back into the dev tools and do it all over again.

Not sure I can say I even learned anything from it, because I don't know how any of this works. But kinda fun to poke around under the hood.

Thanks
bulgie is offline  
Old 10-20-20, 07:12 AM
  #11  
Prowler 
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Near Pottstown, PA: 30 miles NW of Philadelphia
Posts: 1,844

Bikes: 2 Trek Mtn, Cannondale R600 road, 6 vintage road bikes

Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 356 Post(s)
Liked 441 Times in 223 Posts
Same problems here. I'm usually on BikeforumsNG vs mobile. It worked just fine at dawn yesterday (6:00 EDST). I was away all day and checked in at 9:00p - site unresponsive when logged in via the same iPad Safari. Same lack of response on desktop Safari. I've cleared history and caches several times. Restarted iPad twice. No change.

I'm on iPad, BFmobile now and able to enter this response.
Prowler is online now  
Old 10-20-20, 07:24 AM
  #12  
datlas 
Beyond Bogus
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 36,351

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 508 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 16172 Post(s)
Liked 3,896 Times in 1,932 Posts
Could one of the admins please help and fix this or at least give an update?
__________________
Originally Posted by rjones28 View Post
Addiction is all about class.
datlas is online now  
Old 10-20-20, 07:25 AM
  #13  
amedias
Senior Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Devon, UK
Posts: 116
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked 89 Times in 32 Posts
Originally Posted by bulgie View Post
Cool, I never tried anything like that before. But I poked around and deleted that element and it works — I'm posting from Chrome on Windows.

It's not a practical workaround though, because every time I go to a new page, I have to go back into the dev tools and do it all over again.

Not sure I can say I even learned anything from it, because I don't know how any of this works. But kinda fun to poke around under the hood.

Thanks
Certainly not a viable long term workaround!
I've sent a message to the site admins letting them know but I'm sure they're probably aware....
amedias is offline  
Old 10-20-20, 07:35 AM
  #14  
LAJ
So it is
 
LAJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Westminster, CO
Posts: 19,708

Bikes: Luzerne, 684, Boreas, Wheelhouse, Alize©®, Bayamo, Cayo

Mentioned: 242 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 9708 Post(s)
Liked 3,172 Times in 1,851 Posts
Originally Posted by datlas View Post
Could one of the admins please help and fix this or at least give an update?
datlas, we're aware of this. It took me this long just to log in, but without amedias' excellent observation, I wouldn't have gotten this far.

Other than that, I can't answer how far they are in the fix.
LAJ is offline  
Old 10-20-20, 07:42 AM
  #15  
datlas 
Beyond Bogus
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 36,351

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 508 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 16172 Post(s)
Liked 3,896 Times in 1,932 Posts
Originally Posted by LAJ View Post
datlas, we're aware of this. It took me this long just to log in, but without amedias' excellent observation, I wouldn't have gotten this far.

Other than that, I can't answer how far they are in the fix.
Got it. Thanks.
__________________
Originally Posted by rjones28 View Post
Addiction is all about class.
datlas is online now  
Old 10-20-20, 08:31 AM
  #16  
scozim 
Ellensburg, WA
 
scozim's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ellensburg, WA
Posts: 3,686

Bikes: See my signature

Mentioned: 74 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 291 Post(s)
Liked 280 Times in 117 Posts
Same problem here too. I can click on links on my phone but not on laptops - after restarting and with both Windows and Chrome. Frustrating to say the least
__________________
1984 Gitane Sprint; 1984 Gitane Tour de France; 1982 Trek 610; 1968 Peugeot PL8; 1982 Nishiki Marina 12; 1972 Peugeot PX-10; 1984 Peugeot PSV; 1993 Trek 950 mtb; 1997 Klein Pulse Comp mtb; 1989 Peugeot Limestone hybrid (for touring); 1975 Gitane Olympic; 1982 Nishiki Maxima, 1983 Vitus 979; Custom late-80's Rodriguez


scozim is offline  
Old 10-20-20, 09:01 AM
  #17  
the sci guy 
bill nyecycles
 
the sci guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Houston TX
Posts: 3,115
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 674 Post(s)
Liked 222 Times in 117 Posts
whew, thought I was going crazy or there was something wrong with my account. Glad to see I’m not the only one and it’s being addressed!
Can only browse via mobile here as well.
__________________
Twitter@theSurlyBiker
Instagram@theSurlyBiker
the sci guy is offline  
Old 10-20-20, 09:11 AM
  #18  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 363
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 174 Post(s)
Liked 158 Times in 109 Posts
Hi everyone,

My apologies for the issues. It's happening for me, as well. I have alerted our tech team last night and it should be fixed this morning.
IBJoel is offline  
Old 10-20-20, 09:54 AM
  #19  
BillyD
Administrator
 
BillyD's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hudson Valley, NY
Posts: 29,868

Bikes: Merlin Cyrene '04; Bridgestone RB-1 '92

Mentioned: 311 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 9416 Post(s)
Liked 3,048 Times in 1,744 Posts
Yeah, what IBJoel said. 👍
__________________
See, this is why we can't have nice things. - - smarkinson
Where else but the internet can a bunch of cyclists go and be the tough guy? - - jdon
BillyD is offline  
Old 10-20-20, 10:17 AM
  #20  
Kapusta
Cyclochondriac
 
Kapusta's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 4,849
Mentioned: 26 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2108 Post(s)
Liked 1,569 Times in 881 Posts
Same here. Works on mobile (Safari) but not on PC (Firefox).

Thank you to those working on it!
Kapusta is offline  
Old 10-20-20, 10:21 AM
  #21  
August West
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Land of Enchantment
Posts: 468

Bikes: Domane SLR7 Project One

Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 152 Post(s)
Liked 169 Times in 104 Posts
Same issue here. Only able to navigate and post after deleting "consent_blackbar"...
August West is offline  
Old 10-20-20, 10:45 AM
  #22  
the sci guy 
bill nyecycles
 
the sci guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Houston TX
Posts: 3,115
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 674 Post(s)
Liked 222 Times in 117 Posts
Seems to only be an issue when logged in as a user because I can navigate the site just fine if I’m browsing as a non-registered guest.
__________________
Twitter@theSurlyBiker
Instagram@theSurlyBiker
the sci guy is offline  
Old 10-20-20, 10:58 AM
  #23  
datlas 
Beyond Bogus
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 36,351

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 508 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 16172 Post(s)
Liked 3,896 Times in 1,932 Posts
Seems to be working now. Thanks to those who fixed it!
__________________
Originally Posted by rjones28 View Post
Addiction is all about class.
datlas is online now  
Likes For datlas:
Old 10-20-20, 11:12 AM
  #24  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 363
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 174 Post(s)
Liked 158 Times in 109 Posts
I have the grey space, remaining too. I'll ask tech.
IBJoel is offline  
Old 10-20-20, 11:23 AM
  #25  
The Golden Boy 
Extraordinary Magnitude
 
The Golden Boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waukesha WI
Posts: 12,861

Bikes: 1978 Trek TX700; 1978/79 Trek 736; 1984 Specialized Stumpjumper Sport; 1984 Schwinn Voyageur SP; 1985 Trek 620; 1985 Trek 720; 1986 Trek 400 Elance; 1987 Schwinn High Sierra; 1990 Miyata 1000LT

Mentioned: 77 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2295 Post(s)
Liked 849 Times in 512 Posts
Thank you for getting this fixed!!!
__________________
*Recipient of the 2006 Time Magazine "Person Of The Year" Award*

Commence to jigglin’ huh?!?!

"But hey, always love to hear from opinionated amateurs." -says some guy to Mr. Marshall.
The Golden Boy is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.