Go Back  Bike Forums > News & Suggestions > Forum Suggestions & User Assistance
Reload this Page >

Embedded YouTube Videos are Invisible

Notices
Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

Embedded YouTube Videos are Invisible

Old 04-01-23, 07:04 AM
  #1  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Embedded YouTube Videos are Invisible

I noticed that in the past week or so, embedded videos are utterly invisible when using my iPhone/Safari. It was not ever an issue in the past.

Whats really interesting is occasionally they are not invisible but when I reload the page they are.

Works fine on desktop.

Anyone else notice this, and more importantly, any fix forthcoming??
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.

Last edited by datlas; 04-01-23 at 08:47 AM.
datlas is offline  
Old 04-01-23, 08:55 AM
  #2  
scottfsmith
I like bike
 
scottfsmith's Avatar
 
Join Date: Feb 2021
Location: Merry Land USA
Posts: 644

Bikes: Roubaix Comp 2020

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 261 Post(s)
Liked 271 Times in 180 Posts
I have the same bug in Safari on my desktop. Reload doesn't always show the video. It seems to be related to Apple security somehow.
scottfsmith is offline  
Old 05-04-23, 06:40 AM
  #3  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
I am still having this problem. I am guessing that BF will say it’s YouTube’s fault and YouTube will say it’s BikeForums’ fault. And they will both say it’s Safari’s fault.

Other than switching my iPhone browser from the default Safari to Chrome, any other suggestions or fixes?
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-04-23, 09:54 AM
  #4  
Iride01 
I'm good to go!
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 13,759

Bikes: Tarmac Disc Comp Di2 - 2020

Mentioned: 46 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5613 Post(s)
Liked 4,282 Times in 2,948 Posts
I've been having this issue with a win11 pc and edge browser. But only very randomly and occasionally after doing certain things like making a reply to that thread. But certainly even very random for that. Refreshing the page or getting out and coming back in helps. Haven't checked this with Chrome or any other browser yet.

Just posting this as FYI that it has been experienced on a PC.

Last edited by Iride01; 05-04-23 at 02:52 PM.
Iride01 is offline  
Old 05-04-23, 10:29 AM
  #5  
IBkatherine
Administrator
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 55
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked 24 Times in 16 Posts
Hi everyone. I am aware of this issue, and it is seen on some of IB's other sites. Because it is so random, and happens to certain people not consistently, it is hard to track and replicate. I've been following this same issue that's been happening on another site, and have sent it to our tech team, and i've been told there's just not enough information.

What I can suggest is to use the desktop version of the site when viewing on your mobile devices, clearing your cache, or quoting the post (this will oftentimes show the youtube video link).

So sorry there isn't much more I can do to help.

As a test, please let me know if you're able to view this video:

IBkatherine is offline  
Old 05-04-23, 02:57 PM
  #6  
Iride01 
I'm good to go!
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 13,759

Bikes: Tarmac Disc Comp Di2 - 2020

Mentioned: 46 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5613 Post(s)
Liked 4,282 Times in 2,948 Posts
IBkatherine ,

The video was there right from the start when just re-entered this thread. However browsing the forums after making my earlier reply here I again saw a new thread that read as if there were embedded youtube videos, but none showed. Even trying to swipe my mouse pointer over the area to see if there was any text or links that were the same color as the background didn't show anything there.

I was in a hurry though with other things to do. Next time I run into that I'll try to view the page source code and inspect it for any errors that might be happening.

Edit... and still there after entering this reply, which sometimes they've disappeared after making a reply.
Iride01 is offline  
Old 05-04-23, 05:22 PM
  #7  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
I cannot see the video.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-04-23, 05:25 PM
  #8  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Just for fun, I loaded BF on Chrome on my iPhone and the video was there. I reloaded the page and the video was gone.

__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-04-23, 05:49 PM
  #9  
john m flores 
Rider. Wanderer. Creator.
 
john m flores's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: New Jersey
Posts: 414

Bikes: Bike Friday Pocket Rocket, Cinelli Hobootleg, Zizzo Liberte

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 189 Post(s)
Liked 290 Times in 159 Posts
Video there. Pixel 7 Pro on Chrone via wifi
john m flores is offline  
Old 05-05-23, 06:09 AM
  #10  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Now I see it.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-05-23, 06:10 AM
  #11  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Now I donít.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-05-23, 09:54 AM
  #12  
Iride01 
I'm good to go!
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 13,759

Bikes: Tarmac Disc Comp Di2 - 2020

Mentioned: 46 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5613 Post(s)
Liked 4,282 Times in 2,948 Posts
I just got out and came back in today. The video was there the first time and gone the next....



I can't readily tell if any of the errors and issues in that show up are significant to the problem. They look pretty generic to me. And I'm in no way even remotely competent for even understanding much of what it's telling me.

Last edited by Iride01; 05-05-23 at 09:58 AM.
Iride01 is offline  
Likes For Iride01:
Old 05-05-23, 07:10 PM
  #13  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Originally Posted by Iride01
I just got out and came back in today. The video was there the first time and gone the next....



I can't readily tell if any of the errors and issues in that show up are significant to the problem. They look pretty generic to me. And I'm in no way even remotely competent for even understanding much of what it's telling me.
Yeah it is really strange. And it is happening randomly for me on both Safari and Chrome (on iPhone). Most often I am NOT seeing the video but once in awhile I get lucky.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Likes For datlas:
Old 05-05-23, 11:47 PM
  #14  
botty kayer
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: London, UK
Posts: 607

Bikes: Yes, probably too many but still have a roving eye...

Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 267 Post(s)
Liked 2,187 Times in 438 Posts
I mostly use BF at home on my laptop and Youtube vids I've not been able to see here for months, including the one posted by admin above. I just get a blank screen (using Chrome).

I've just tried on my mobile, also using Chrome, and I can see the link.
botty kayer is online now  
Old 05-08-23, 09:29 AM
  #15  
IBkatherine
Administrator
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 55
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked 24 Times in 16 Posts
For those that cannot see the video that I posted late last week, can you try to view this thread on an incognito window?
IBkatherine is offline  
Old 05-09-23, 07:08 AM
  #16  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
Just did it. As with a regular window, the first time I load the sub-form I see the video, but on subsequent visits/reloads it's gone.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  
Old 05-09-23, 08:21 AM
  #17  
Iride01 
I'm good to go!
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 13,759

Bikes: Tarmac Disc Comp Di2 - 2020

Mentioned: 46 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5613 Post(s)
Liked 4,282 Times in 2,948 Posts
Originally Posted by IBkatherine
For those that cannot see the video that I posted late last week, can you try to view this thread on an incognito window?
Using Edge for the browser with their "In Private" mode that is their version of Incognito browsing, I can see the video no matter how many times and methods I use to exit the thread and reenter.

However for a normal Edge browser window, it is starting to be very consistent that when I first come into this thread I can see the video. However, leaving the thread then immediately reentering the video is gone. And that is whether using the "Back to Subforum" button at the bottom or clicking the link in the path line near the top of the page.

If I go out and then go in and out of several other sub-forums and then come back here, I can see the video. However, exiting the thread to the previous level then getting back into the thread the video is gone. Again, this is only for the normal browser mode.
Iride01 is offline  
Old 05-09-23, 08:34 AM
  #18  
jon c. 
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Tallahassee, FL
Posts: 4,644
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1453 Post(s)
Likes: 0
Liked 851 Times in 467 Posts
I don't see them more often than I do. But if I quote the post and then hit the back button the vid will appear.

Using a private (incognito) browser screen doesn't make a difference.

(Apple laptop using Firefox)
jon c. is offline  
Old 05-12-23, 10:31 AM
  #19  
datlas 
Should Be More Popular
Thread Starter
 
datlas's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Malvern, PA (20 miles West of Philly)
Posts: 41,626

Bikes: 1986 Alpine (steel road bike), 2009 Ti Habenero, 2013 Specialized Roubaix

Mentioned: 556 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 21160 Post(s)
Liked 7,670 Times in 3,606 Posts
The videos are still playing "peek-a-boo."

For fun I checked on my Windows Desktop running Chrome and it's the same thing. Video shows up initially, but disappears upon reload.
__________________
Originally Posted by rjones28
Addiction is all about class.
datlas is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.