Go Back  Bike Forums > News & Suggestions > Forum Suggestions & User Assistance
Reload this Page >

Pix from Flickr Come Out Doubled And As An Album

Notices
Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

Pix from Flickr Come Out Doubled And As An Album

Old 04-22-24, 05:52 PM
  #1  
Extraordinary Magnitude
Thread Starter
 
The Golden Boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waukesha WI
Posts: 13,652

Bikes: 1978 Trek TX700; 1978/79 Trek 736; 1984 Specialized Stumpjumper Sport; 1984 Schwinn Voyageur SP; 1985 Trek 620; 1985 Trek 720; 1986 Trek 400 Elance; 1987 Schwinn High Sierra; 1990 Miyata 1000LT

Mentioned: 85 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2609 Post(s)
Liked 1,708 Times in 938 Posts
Pix from Flickr Come Out Doubled And As An Album

I don't think I made any changes- but when I attempt to post a Flickr link- I get the link from the Flickr share button- as far as I can see, I didn't change any settings...

The picture pastes in as text normally; when going to preview, it will show as normal; if you go to edit, it will show as normal, but once you click save or post- it shows doubled (with arrows that scroll through my Flickr feed)

I did post this very pic, with the same link (still copied on my clipboard), on another forum and it came out swell.

Any ideas?


This is a "preview post"






This is when you hit post:


__________________
*Recipient of the 2006 Time Magazine "Person Of The Year" Award*

Commence to jiggliní huh?!?!

"But hey, always love to hear from opinionated amateurs." -says some guy to Mr. Marshall.

Last edited by The Golden Boy; 04-22-24 at 05:56 PM.
The Golden Boy is offline  
Old 04-23-24, 11:12 AM
  #2  
Administrator
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 76
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked 49 Times in 32 Posts
Originally Posted by The Golden Boy
I don't think I made any changes- but when I attempt to post a Flickr link- I get the link from the Flickr share button- as far as I can see, I didn't change any settings...

The picture pastes in as text normally; when going to preview, it will show as normal; if you go to edit, it will show as normal, but once you click save or post- it shows doubled (with arrows that scroll through my Flickr feed)

I did post this very pic, with the same link (still copied on my clipboard), on another forum and it came out swell.

Any ideas?


This is a "preview post"






This is when you hit post:


Hi, my suggestion is to post pictures as files rather than to post from a Flickr link. Posting from a link sometimes creates external issues that tech cannot replicate all of the time.
IBkatherine is offline  
Old 05-09-24, 05:19 AM
  #3  
Senior Member
 
SJX426's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Fredericksburg, Va
Posts: 9,592

Bikes: '65 Frejus TDF, '73 Bottecchia Giro d'Italia, '83 Colnago Superissimo, '84 Trek 610, '84 Trek 760, '88 Pinarello Veneto, '88 De Rosa Pro, '89 Pinarello Montello, '94 Burley Duet, 97 Specialized RockHopper, 2010 Langster, Tern Link D8

Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1617 Post(s)
Liked 2,225 Times in 1,110 Posts
@The Golden Boy - I am having the identical problem and have stopped responding to messages if I want to post an example. The other option is to load from my pc which works fine but not all my pics ore on my local drive. Flicr is set up to upload my phone pics..
, on Flickr

Tried Chrome too, typically use Edge.
Could it be in the URL string that is copied?
Is this problem unique to bikeforums? Just did the same on NAXJ and did not have an issue. I think it is a problem with this site.
__________________
Bikes don't stand alone. They are two tired.

Last edited by SJX426; 05-09-24 at 05:41 AM.
SJX426 is offline  
Old 05-09-24, 09:21 AM
  #4  
Extraordinary Magnitude
Thread Starter
 
The Golden Boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waukesha WI
Posts: 13,652

Bikes: 1978 Trek TX700; 1978/79 Trek 736; 1984 Specialized Stumpjumper Sport; 1984 Schwinn Voyageur SP; 1985 Trek 620; 1985 Trek 720; 1986 Trek 400 Elance; 1987 Schwinn High Sierra; 1990 Miyata 1000LT

Mentioned: 85 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2609 Post(s)
Liked 1,708 Times in 938 Posts
Originally Posted by SJX426
@The Golden Boy - I am having the identical problem and have stopped responding to messages if I want to post an example. The other option is to load from my pc which works fine but not all my pics ore on my local drive. Flicr is set up to upload my phone pics..


Tried Chrome too, typically use Edge.
Could it be in the URL string that is copied?
Is this problem unique to bikeforums? Just did the same on NAXJ and did not have an issue. I think it is a problem with this site.
Itís something here- I copied the link from Flickr and pasted the link both here and at TalkBass from the same copy- it came out fine there, but not here.

https://www.talkbass.com/threads/bas...97236/page-123
__________________
*Recipient of the 2006 Time Magazine "Person Of The Year" Award*

Commence to jiggliní huh?!?!

"But hey, always love to hear from opinionated amateurs." -says some guy to Mr. Marshall.
The Golden Boy is offline  
Old 05-09-24, 10:51 AM
  #5  
Senior Member
 
SJX426's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Fredericksburg, Va
Posts: 9,592

Bikes: '65 Frejus TDF, '73 Bottecchia Giro d'Italia, '83 Colnago Superissimo, '84 Trek 610, '84 Trek 760, '88 Pinarello Veneto, '88 De Rosa Pro, '89 Pinarello Montello, '94 Burley Duet, 97 Specialized RockHopper, 2010 Langster, Tern Link D8

Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1617 Post(s)
Liked 2,225 Times in 1,110 Posts
Originally Posted by The Golden Boy
Itís something here- I copied the link from Flickr and pasted the link both here and at TalkBass from the same copy- it came out fine there, but not here.

https://www.talkbass.com/threads/bas...97236/page-123
I agree. I think it is a BikeForums. net issue..
I set an email to one of the administrators with a link to this thread.
__________________
Bikes don't stand alone. They are two tired.
SJX426 is offline  
Old 05-09-24, 12:32 PM
  #6  
Administrator
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 76
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked 49 Times in 32 Posts
Posting photos via link is not the recommended way to post photos. Because you are taking the photos from an external site, it is not typically an issue that resides within BikeForums itself. Tech has already looked into this issue and found that it is external. The example of the link working in one place and not in another is also another reason it was difficult to explore- oftentimes when posting a photo via a link it may post correctly one day, but incorrectly another. My biggest suggestion is to download the photos from Flickr- whether you are on your phone or on a computer, and post it via the upload button.
IBkatherine is offline  
Likes For IBkatherine:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.