Go Back  Bike Forums > Bike Forums > General Cycling Discussion
Reload this Page >

Post New Thread / Your Message - where are the "advanced" icons?

General Cycling Discussion Have a cycling related question or comment that doesn't fit in one of the other specialty forums? Drop on in and post in here! When possible, please select the forum above that most fits your post!

Post New Thread / Your Message - where are the "advanced" icons?

Old 04-11-11, 12:56 PM
  #1  
hobkirk
Retired dabbler
Thread Starter
 
hobkirk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Acton, MA (20 miles west of Boston) - GORGEOUS cycling territory!
Posts: 770

Bikes: 2007 Specialized Roubaix Elite Triple - 1st ride = century 9/19/2010 , Ultegra

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Post New Thread / Your Message - where are the "advanced" icons?

I used to see icons for Font (Sizes, Bold, etc.), Similes, Links, Lists, insert pictures, etc. Now I ONLY see Font and Sizes and a short bar (which will bring up a box to pick the font color). I have not changed any of my settings.

I have the first of the 3 options listed under:
Settings / General Settings / Miscellaneous Options / Message Editor Interface
  • Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
  • Basic Editor - A simple text box
  • Standard Editor - Extra formatting controls

I experimented by changing to "Standard Editor" (no change) and "Basic Editor" (Font, Sizes, and the bar disappeared).

Did something change? Is there something I can do to get the icons back? Losing the "list" and "insert picture" makes it tough!

Thanks
hobkirk is offline  
Old 04-13-11, 06:59 AM
  #2  
hobkirk
Retired dabbler
Thread Starter
 
hobkirk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Acton, MA (20 miles west of Boston) - GORGEOUS cycling territory!
Posts: 770

Bikes: 2007 Specialized Roubaix Elite Triple - 1st ride = century 9/19/2010 , Ultegra

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Eureka! I upgraded to FireFox 4 - the problem doesn't happen with the Chrome browser...
hobkirk is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
1simplexnut
Classic & Vintage
23
02-05-17 08:19 AM
francophile
Classic & Vintage
1
02-18-16 09:00 PM
tastewar
Classic & Vintage
0
08-17-11 07:16 AM
toyotaboy
Bicycle Mechanics
5
10-07-09 10:42 PM
osmotik
Classic & Vintage
6
11-29-07 09:48 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.