Go Back  Bike Forums > Community Connections > Introductions
Reload this Page >

E-bike Trek Navigator L500+ problem

Notices
Introductions Welcome to the BikeForums community! Please introduce yourself to other forum members here.

E-bike Trek Navigator L500+ problem

Old 08-18-18, 10:30 AM
  #1  
foksie88
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
E-bike Trek Navigator L500+ problem

Hello to all members,

I'm foksie88 and a new user here and glad to see that there are a lot of bikers and E-bikers share they're problems and tips.

My wife has a Trek Navigator L500+ with the BionX battery and till yesterday no problems, today she got a problem when riding on level2 (also 1-4) it was like someone pulled the bike backwards in stages, like there was no assist every 2 cranck cycles (+/-) never before such problem, I've changed the G2 console with mine and same problem, compare the G2 console settings with mine, correct them when needed, same problem!!! what could there be wrong??? has someone a bright idea or a solution? Thanks in advance, Greetz
foksie88 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.