Go Back  Bike Forums > Bike Forums > General Cycling Discussion
Reload this Page >

Problem with Specialized web site

Notices
General Cycling Discussion Have a cycling related question or comment that doesn't fit in one of the other specialty forums? Drop on in and post in here! When possible, please select the forum above that most fits your post!

Problem with Specialized web site

Old 07-31-08, 02:16 PM
  #1  
ken cummings
Senior Member
Thread Starter
 
ken cummings's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: northern California
Posts: 5,603

Bikes: Bruce Gordon BLT, Cannondale parts bike, Ecodyne recumbent trike, Counterpoint Opus 2, miyata 1000

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Problem with Specialized web site

I am not getting past the first screen when I go to www.specialized.com Whatever region I click on just cycles me back to that first screen. Is there some other way to their site?
ken cummings is offline  
Old 07-31-08, 02:58 PM
  #2  
ShadowGray
I like my car
 
ShadowGray's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Philadelphia, PA
Posts: 1,747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Works for me. Clear your cache and temporary internet files.
ShadowGray is offline  
Old 07-31-08, 08:40 PM
  #3  
Azndude51
Senior Member
 
Azndude51's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Indiana
Posts: 153
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Try this link:
https://www.specialized.com/bc/home.j...29&language=US
Azndude51 is offline  
Old 08-02-08, 09:26 PM
  #4  
ken cummings
Senior Member
Thread Starter
 
ken cummings's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: northern California
Posts: 5,603

Bikes: Bruce Gordon BLT, Cannondale parts bike, Ecodyne recumbent trike, Counterpoint Opus 2, miyata 1000

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by Azndude51 View Post
Still no joy. May be something about the site that my firewall does not like. As I have not had a system crash size I installed it 2 years ago I will not change anything. Specializes' loss.
ken cummings is offline  
Old 08-02-08, 09:45 PM
  #5  
spinnaker
Every day a winding road
 
spinnaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 6,540

Bikes: 2005 Cannondale SR500, 2008 Trek 7.3 FX, Jamis Aurora

Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3391 Post(s)
Liked 62 Times in 45 Posts
Originally Posted by ken cummings View Post
Still no joy. May be something about the site that my firewall does not like. As I have not had a system crash size I installed it 2 years ago I will not change anything. Specializes' loss.

Probably not a firewall issue. More than likely a browser or Flash issue. Perhaps a browser setting that does not allow Flash sites. I wish they had a setting at all internet hosting companies that would automatically delete Flash sites. Why developers use this garbage for their whole site, I will never know. If I want to be entertained, I will download a game. I don't need to be dazzled when going to a manufacturer's website.
spinnaker is offline  
Old 08-02-08, 09:49 PM
  #6  
spinnaker
Every day a winding road
 
spinnaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 6,540

Bikes: 2005 Cannondale SR500, 2008 Trek 7.3 FX, Jamis Aurora

Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3391 Post(s)
Liked 62 Times in 45 Posts
Try this link

https://www.specialized.com/bc/SBCWha...46&refp=USHome

I am not positive but I am pretty sure it does mot use Flash.
spinnaker is offline  
Old 08-02-08, 10:29 PM
  #7  
deraltekluge
Senior Member
 
deraltekluge's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,195

Bikes: Kona Cinder Cone, Sun EZ-3 AX

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
It doesn't even ask me what region I want. It just goes to "U.S.", and if I wanted something different, I'd have to click on "Change Region".
deraltekluge is offline  
Old 08-02-08, 11:22 PM
  #8  
keithm0
Grizzled Curmudgeon
 
keithm0's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Woodinville, WA
Posts: 468

Bikes: Specialized Diverge, Santa Cruz Tallboy LT Carbon, Specialized Stumpjumper (hardtail), Kona Humuhumu, Co-Motion Nor'Wester

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by deraltekluge View Post
It doesn't even ask me what region I want. It just goes to "U.S.", and if I wanted something different, I'd have to click on "Change Region".
Try clearing the browser cookies and trying again.
__________________
keithmo.com
keithm0 is offline  
Old 08-03-08, 06:08 AM
  #9  
HiYoSilver
Rides again
 
HiYoSilver's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW. Sacramento Region, aka, down river
Posts: 3,282

Bikes: Giant OCR T, Trek SC

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
If you are using firefox and noscript, you have to allow specialized and akamai.net

You can clear just your specialized region. FYI their site is not well designed. FAQ wil not even load. Once you bring up an entry it doesn't allow you to clear the screen and pretty ugly site.
HiYoSilver is offline  
Old 08-03-08, 06:28 AM
  #10  
ferd_miller
Thin mint, anyone?
 
ferd_miller's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Central VA
Posts: 37

Bikes: Trek 1000 road, Trek 720 Multitrack hybrid

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by spinnaker View Post
...I am not positive but I am pretty sure it does not use Flash.
That's right. Lots of Javascriptery for the whizbang nested menus and page transitions, but its HTML foundation. I had no problem navigating products; didn't check every menu link.

I suggest the OP investigate their browser settings, starting with (assuming Internet Explorer) "TOOLS ---> Internet Options / Advanced" tab.
ferd_miller is offline  
Old 08-03-08, 06:53 AM
  #11  
cod.peace
Senior Member
 
cod.peace's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: eastern Massachusetts
Posts: 999

Bikes: Rans V-Rex

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Delete all the cookies from specialized.com. Worked for me.
cod.peace is offline  
Old 08-03-08, 07:25 AM
  #12  
spinnaker
Every day a winding road
 
spinnaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 6,540

Bikes: 2005 Cannondale SR500, 2008 Trek 7.3 FX, Jamis Aurora

Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3391 Post(s)
Liked 62 Times in 45 Posts
Originally Posted by ferd_miller View Post
That's right. Lots of Javascriptery for the whizbang nested menus and page transitions, but its HTML foundation. I had no problem navigating products; didn't check every menu link.

I suggest the OP investigate their browser settings, starting with (assuming Internet Explorer) "TOOLS ---> Internet Options / Advanced" tab.
This page uses Flash for sure.

https://www.specialized.com/bc/home.j...29&language=US

Check the properties of the picture.


Not the menus but there is Flash on the page.
spinnaker is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.