Go Back  Bike Forums > Bike Forums > Bicycle Mechanics
Reload this Page >

cateye V3 cadence sensor - only works after removal and reinsertion

Notices
Bicycle Mechanics Broken bottom bracket? Tacoed wheel? If you're having problems with your bicycle, or just need help fixing a flat, drop in here for the latest on bicycle mechanics & bicycle maintenance.

cateye V3 cadence sensor - only works after removal and reinsertion

Old 07-22-12, 06:12 PM
  #1  
mattkime
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 424
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
cateye V3 cadence sensor - only works after removal and reinsertion

i have a finicky cateye V3 cadence sensor. it doesn't work unless i detach it from the speed sensor and reinsert it. (it has a headphone like plug which is hidden inside the connector) it'll work consistently until i let it sit for a while and then i must detach and reinsert to get it to work again. quite annoying.

does anyone know how to fix this?
mattkime is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
baffle
Training & Nutrition
1
03-18-17 02:37 PM
Deves
Electronics, Lighting, & Gadgets
2
12-02-15 09:40 AM
rogerroger
Electronics, Lighting, & Gadgets
3
07-05-15 11:51 AM
bigredkevbot
Bicycle Mechanics
7
01-20-15 12:07 PM
reg
Electronics, Lighting, & Gadgets
0
07-17-13 10:30 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.